Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Cannaderm - лечебна козметика с коноп

В предишни статии ви запознахме с многобройните ползи на конопа за нашето здраве и красота. Абсолютен факт е, че неговите лечебни свойства са благоприятни както при здравословни, така и при кожни проблеми.

Чешката марка за 100% натурална лечебна козметика с коноп Cannaderm не само лекува, но и разкрасява. Всички продукти на Cannaderm съдържат конопено масло или екстракт от конопено семе, като в следващите редове ще ви представим една малка част от тях. Приятно четене!

Cannaderm - лечебна козметика с коноп

Cannaderm - лечебна козметика с коноп

 

1. Да започнем с досадното акне! Всеки, който се е сблъскал, или в момента се сблъсква с него, опитва всевъзможни начини да елиминира този кожен проблем и да се радва на чиста, гладка и здрава кожа. Cannaderm имат решение за акнето в лицето на Крем за лечение на акне AKNEA и Почистващ тоник AKNEA при акне и мазна кожа. Продуктите редуцират омазняването на кожата, предотвратяват запушването, зачервяването и замърсяването на порите, както и образуването на черни точки. 

Крем и пяна против акне Cannaderm AKNEA

 

2. При атопичен дерматит, псориазис и екземи, на помощ идват Пяна за почистване ATOPOS, заедно с Крем за атопични екземи и псориазис от същата серия. След употреба кожата остава еластична, мека и успокоена, а сърбежът и възпалението бързо намаляват.

Пяна и крем за екземи Cannaderm

 

3. Регенериращият възстановяващ крем за суха кожа намалява чувствителността на кожата, подобрява еластичността, изглажда и предотвратява образуването на бръчки. Благодарение на възстановяващия си ефект, кремът е подходящ за използване при отстраняването на белези, при силно обтегната при бременност кожа или при работа с химични разтвори. Препоръчва се да се използва при прекалено чувствителна кожа, както и след депилация.

Регенериращ крем за суха кожа Cannaderm

 

4. Cannaderm предлагат и паста за зъби с конопено масло, която ефективно отстранява плаката по зъбите и венците, като същевременно освежава дъха. Изключително подходяща за употреба при зъби, предразположени към образуване на зъбен кариес, както и при лечение на пародонтоза и натъртвания от скоби и протези.

Паста за зъби Cannaderm

 

5. Тази емулсия за интимна хигиена е предназначена за поддържане на хигиената на интимните части при жени и мъже. Природната формула с леко кисело pH регулира общото състояние на лигавицата на интимните части и намалява усещанията за сърбеж или парене. Правилната грижа за интимните части предотвратява възпаление и инфекции (микози).

Интимна емулсия Cannaderm

 

6. Загряващият гел балсам от серията THERMOLKA е пригоден за масаж със загряващ ефект на мускулите, гърба и ставите. Масажният гел е предназначен при натоварен гръбнак, умора на мускулите и ставите, а също и при проблеми със "студени" крайници при недостатъчно оросяване. Уникалната комбинация от ванилия и капсаицин от червени люти чушки гарантира загряване, а можете да увеличите ефекта като използвате инфралампа или загреете избраното място.

Загряващ гел Cannaderm

 

7. Противно на загряващия гел, охлаждащият гел балсам от серията MENTHOLKA се препоръчва при уморени мускули, натоварване на гърба и ставите. Ефективната рецепта на масажния гел съдържа охлаждащ ментол и успокояващо конопено масло. Този продукт е подходящ за облекчаване на болки в гърба и ставите, както и за масаж при мускулна умора след спорт или физическо натоварване.

Охлаждащ гел Cannaderm

 

8. Балсам за вени VENOSIL представлява масажен гел, който нежно охлажда уморените и натежали крака. При редовна употреба помага за намаляване на отоците на глезените и усещането за прекомерна умора и тежест в краката. Помага при разширени вени - ако стоите прави или седнали твърде много време на работа, при бременност или наднормено тегло.

Балсам за вени Cannaderm

 

9. Кажете край на неприятния пърхот с Шампоан против пърхот CAPILLUS, който облекчава сърбежа и дразненето на скалпа и намалява образуването на пърхот. Ако пък страдате от себорея, доверете се на Шампоан против себорея CAPILLUS, който се грижи за чувствителната суха кожа на главата, както и при сърбеж и признаци на атопичен дерматит, псориазис или екзема.

Шампоан за себорея и шампоан против пърхот Cannaderm

 

10. Докато сме на вълна коса и косопад, с две ръце ви препоръчваме серума за коса с кофеин от серията CAPILLUS, който съдържа конопен протеин, сол от Мъртво море, екстракт от камшиче, лавандула и джинджифил. Серумът лекува скалпа, като стимулира луковиците при косопад.

Серум против пърхот с кофеин Cannaderm

 

Целия асортимент лечебна козметика с коноп от Cannaderm можете да откриете на MyJuana.bg

Не пропускайте още: CBD по време на път - възможно ли е?