Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Кой крем за тяло с коноп да изберете според вашата кожа

козметика тяло коноп myjuana

В днешно време конопеното масло е предпочитана съставка в козметичната индустрия, благодарение на редицата ползи, които има за нашето здраве и красота. Все пак, красивата кожа е именно здравата кожа и обратното.

Основното активно вещество в конопените стъбла е тетрахидроанабинол – най-силният антиоксидант, който действа противовъзпалително. Козметиката с коноп може да се използва при много суха и напукана кожа, както и при изгаряния, охлузвания и зачервявания.

Има и нещо повече- силата на така предпочитания коноп е и в неговата способност да облекчава мускулни и ставни болки, ревматизъм, артрит и други травми.

MyJuana.bg отново сме тук, за да ви "подшушнем" кой крем за тяло с коноп да изберете според вашия тип кожа. Подбрали сме за вас една малка част от селекцията, която ще откриете на сайта ни.

суха кожа myjuana.bg

Кой крем за тяло с коноп да изберете според вашия тип кожа

1. Масажният крем Elixyd със CBD е козметичен продукт, подходящ за ежедневна употреба. Можете да го използвате преди и след интензивна спортна активност, като лек при възпалени мускули и стави или хронична болка. Кремът съдържа специално подбрани активни съставки, които имат успокояващ и аналгетичен ефект, като ефективно поддържат опорно-двигателния апарат. Гарантираме ви, че ще се заредите с тонус, усещайки и релаксиращия ефект на този масажен крем с конопено масло, камфорово масло и различни етерични масла. Топ продукт с доказан резултат! 

масажен крем за тяло коноп Myjuana.bg

2. Ако имате много суха или напукана кожа, а също и за бързото заздравяване на белези от рани и изгаряния, силно ви препоръчваме Cannaderm regeMa- хидратиращ крем за суха кожа с конопено масло, който има изпитан регенериращ и овлажняващ ефект.

напукана суха кожа крем коноп myjuana.bg

Ако краката ви са уморени и ви "тежат" или имате разширени вени- Венозил балсам за вени е продуктът за вас. При постоянна употреба ще усетите резултата, а отоците на глезените ви ще са видимо намалели. 

глезени разширени вени отоци коноп myjuana.bg

3. Canabigal са помислили изцяло за кожата на вашето тяло. Техният крем за ръце с коноп се грижи за ръцете и ноктите, овлажнява и успокоява кожата, а също така подпомага регенерацията на застаряващата кожа, предпазвайки я от вредните въздействия на околната среда. Ако кожата ви е раздразнена, този крем за ръце веднага ще я успокои!

крем ръце коноп myjuana.bg

Кремът за крака с коноп, от своя страна, възвръща мекотата на сухите и напукани стъпала, премахвайки сърбежа и беленето. Продуктът не само подхранва и предпазва, но и възстановява увредената кожа.

крем крака коноп myjuana.bg

Дойде редът и на този лосион за тяло с коноп, който формира защитна бариера- за хидратирана, гладка, нежна и свежа кожа! Лосионът предпазва кожата от вредни въздействия и дразнения, намалява сърбежа и зачервяването, освен това ще я подхрани и помогне за нейното бързо възстановяване.

лосион тяло коноп myjuana.bg

За пореден път ни беше много приятно да ви насочим в избора на продукт от MyJuana.bg. В случая- кой крем за тяло с коноп да изберете според вашия тип кожа.

Вижте още: Каква е разликата между канабис и коноп и как да изберем правилния продукт според нашите нужди