Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Подобряване на фокуса и концентрацията с коноп: какви продукти да изберем за тази цел

Напоследък не можете да се фокусирате в своята работа? Не успявате да постигнете концентрация и непрестанно се разсейвате? А опитвали ли сте конопено масло и знаете ли за неговите лечебни свойства?

Конопеното масло има изключително благоприятно въздействие върху нервната система, защитавайки мозъчните клетки от заболявания като: Алцхаймер, Паркинсон и различни форми на деменция.

Що се отнася до подобряване на фокуса и концентрацията с коноп и какви продукти да изберем за тази цел, е важно да знаете, че конопът е един от основните канабиноиди, взаимодействащи с ендоканабиноидна система. Това, от своя страна, помага на тялото да поддържа баланс и стабилност, кортизолът (хормон на стреса) е в норми, а координацията и енергията са в своя пик!

Подобряване на фокуса и концентрацията с коноп: какви продукти да изберем за тази цел

Конопеното масло, в неговата най-чиста форма, е всепризнато по целия свят, благодарение на своите лечебни и болкоуспокояващи функции. Маслото от коноп има антистрес ефект, елиминирайки всякакъв вид тревожност, паника и депресивни състояния, като същевременно стимулира мозъчната дейност. По този начин умът и тялото са спокойни, а фокусът и концентрацията- възстановени!

Можете да консумирате конопеното масло и под формата на капсули - богати на Омега-3 и 6, витамин Е, желязо, калий, калций и цинк. Тези капсули се произвеждат от листата на растението, предоставяйки ви най-чистата и концентрирана негова форма.

За да си набавите необходимото количество ползотворни ефекти от конопеното масло в движение, ви препоръчваме употребата на вейп устройство- защитава мозъка, осигурява ви спокойствие и релаксация, контролира стреса и се бори с възпалението, болката и дискомфорта!

Подобряване на фокуса и концентрацията с коноп? Да, възможно е! Kакви продукти да изберем за тази цел? Открийте всички продукти за подобряване на фокуса и концентрацията с коноп на MyJuana.bg.

Вижте още полезни статии на нашия блог.