Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Enecta конопено масло C1000 – 10%

Enecta конопено масло C1000 – 10%

98.00 лв.

Информация за продукта

Enecta конопено масло C1000 – 10%

Успокояващо конопено масло с 1000 mg активно вещество канабидиол (CBD), извлечено от растението Cannabis Sativa L. и произведено в Италия.
Съдържание (опаковка от 10 ml): Конопено масло, 1000 mg активно вещество канабидиол (CBD), естествени токофероли
Активните съставки в C1000 са извлечени от култури на растението Cannabis Sativa L. Съдържанието на THC е строго съобразено със законовите ограничения и продуктът не съдържа психоактивни вещества.

Конопените масла от “C” линията на Енекта са в различни концентрации според съдържанието на канабидиол.
Продуктите са произведени в Италия и са получени от растения, отглеждани без употребата на пестициди, а екстракцията и бутилирането се провеждат спрямо най-строгите и безопасни фармацевтични стандарти.
Анализите, извършвани периодично от независими лаборатории, удостоверяват, че успокояващото конопено масло на Енекта не съдържа пестициди, тежки метали, като същевременно е богато на естествените полезни компоненти на растението като: фитоканабиноиди (CBG, CBN), терпени, омега-6 и омега-3 мастни киселини, витамин Е и естествено студено пресовано конопено масло.

Светът на Енекта: От земеделие до фармация

Компанията Енекта е основана през 2013 г. и е със седалища в Италия и Холандия. Тя е специализирана в изследванията и производството на екстракти от индустриален коноп, както и на фитоканабиноиди за фармацевтичната индустрия.
Енекта представлява една от най-надеждните марки в областта на фитоканабиноидите в Европа и по света.
Благодарение на създаването на интегрирана и иновативна мрежа, компанията е в състояние да проследи всички производствени етапи – от отглеждането на растенията до бутилирането на продукта и последващото му разпространение.

Крайната цена е с включено ДДС.