Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 70 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Canah Конопено масло, 250 мл

Canah Конопено масло, 250 мл

20.95 лв.

Информация за продукта

Canah Конопено масло, 250 мл

Естествено богато на Омега 3 и Омега 6, известно като най-съвършеното натурално и балансирано олио. Съдържа идеална пропорция 3:1 Омега 6 : Омега 3 незамeними киселини, необходими за човешкото здраве.
Съдържа полиненаситена мастна киселина GLA, която спомага поддържането на хормоналния баланс и влияе добре на хронични кожни болести като екзема и псориазис.
Конопеното олио помага да се поддържат здрави и чувствителни мембраните на клетките и по специално на нервните клетки и въздейства върху ПМС и сходни свързани с менопаузата симптоми.

Коноп и THC

Когато става дума за коноп за хранителни, текстилни и козметични цели (известен също като „индустриален“ коноп), се използват специално култивирани кръстоски Cannabis. Предназначените за ежедневна употреба сортове са селектирани така, че да не съдържат от психоактивното вещество THC (на което дължи ефекта си марихуаната).

Растението има общо три големи подвида:Cannabis sativa, Cannabis indica и Cannabis Ruderalis.

Конопените семена и конопеното олио/масло не съдържат THC по две причини:

- Добиват се от индустриален коноп, който не съдържа ТHC
- Веществото THC се локализира в листата, а не в семките/семената и извличаното от тях масло.

Съдържание:Студено пресовано конопено олио.

Начин на употреба:Добавяйте 2 супени лъжици (около 15 мл) конопено олио към зеленчуковите си или плодови салати, паста, ориз. За да се запазят хранителните му качества, маслото трябва да се консумира без да е преминавало топлинна обработка.

250 мл

Крайната цена е в сключено ДДС.

Търсене по тагове