Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

L.H.E. Студено пресовано конопено масло в комбинация с екстракт от левзея

L.H.E. Студено пресовано конопено масло в комбинация с екстракт от левзея

38.90 лв.

Информация за продукта

L.H.E. Студено пресовано конопено масло в комбинация с екстракт от левзея

СЪСТАВ: Био конопено масло, извлечено чрез студено пресоване на конопени семена, в комбинация с екстракт от левзея.
Маслото съдържа идеална пропорция Омега 6 и 3 мастни киселини - 3:1, които са есенциални за човешкия организъм и необходими за неговите функции.
Био конопеното масло в комбинация с левзея е сертифицирано от Агенция по безопасност на храните.
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: L.H.E. е предназначен за хора, които имат необходимост да повишат своя имунитет, спортуват активно, извършват тежък физически труд, искат да повишат своето
либидо или да подобрят умствената дейност и концентрация. Комбинацията между природните свойства на био конопеното масло и екстрактът от висококачествена левзея оказва благоприятно влияние за естественото пречистване на организма. Намалява оксидативния стрес и поддържа доброто физическо и психическо здраве. Съдържа Омега 6 и 3 мастни киселини, които са съществени за здравето и редица функции в организма. Ефектът от терапията се засилва при продължителен и постоянен прием, като терапията може да продължи до 3 месеца, след което трябва да се направи пауза.
ИЗПОЛЗВАНЕ:
L.H.E. е изцяло природен продукт, койтоможе да се използва от лица над 18 г. Да се избягва прием от бременни и кърмещи жени.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
Не трябва да се използва докато тече прием на лекарства, които разреждат кръвта. Ако имате сърдечни заболявания, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Ако приемате стероиди и растежни хормони е необходима консултация с андролог. Продуктът не е опиат и не води до зависимост.

Крайната цена е е включено ДДС.

Търсене по тагове