Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

NewPay - вземи сега, плати по-късно

Вече можете да плащате с NewPay

 

Вече можете да плащате в онлайн магазина ни и с NewPay!

 

Какво е NewPay?

NewPay е онлайн платежен метод, който ви позволява да плащате бързо и лесно в магазините, интегрирани с него.

Как работи?

След регистрация и верификация на newpay.bg вие получавате личен профил, в който можете да видите за каква сума на пазаруване сте одобрени. Започвате със сума до 400 лв., с която можете да плащате отложено до 15 дни и без оскъпяване. Ако сте коректни с плащанията си, ще ви бъде отключен и вторият продукт на NewPay, за покупки до 1200 лв. за плащане на вноски с оскъпяване.

Когато плащате в toys.bg с NewPay, NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие получавате стоката си, разглеждате я и ако всичко е наред и сте доволни, можете да платите на NewPay стойността ѝ до 15 дни (от момента на изпращане) без оскъпяване.

Как да се регистрирате и верифицирате?

Можете да си създадете акаунт предварително на newpay.bg или да го направите в момента на покупката. Процесът е изцяло онлайн, отнема няколко минути и след като го завършите, директно ще видите дали и за каква сума сте одобрени. Трябва да попълните име, телефон и имейл и да снимате лицето и гърба на личната си карта и вашето лице. Това е всичко.

 

Какви са предимствата?

  • Бързо и лесно създаване на профил
  • Еднократно одобрение – след като веднъж получите сумата си, можете да я ползвате многократно и в различни магазини, без да минавате одобрение за всяка поръчка
  • Револвираща сума – когато направите плащане към NewPay на дадена поръчка, сумата се възстановява в профила ви и можете да го ползвате отново
  • Нямате ограничение за минимална стойност на покупката си
  • Възможност да прегледате поръчката си, преди да сте я платили със собствени средства. Така можете да сте спокойни, когато пазарувате от нас!

Как да платя с NewPay?

Изберете NewPay като метод на плащане на чекаут, както бихте направили с всеки друг метод и следвайте стъпките.

Желаем ви приятно пазаруване!

Търсене по тагове