Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Лубриканти и секс козметика

Как да изберем най-добрия лубрикант за нас и нашия партньор 

Ако смятате, че не съществува естествен лубрикант, на вашето внимание представяме лубрикант на водна основа NUEI NATUR FLUID! Този уникален плъзгащ гел се активира и допълнително повишава своите свойства при контакт с течност- категорична алтернатива на всички останали лубриканти. Трябва задължително да усетите неговите текстура и приплъзване, за да откриете многобройните му приложения.

За тези от вас, които обичат вкусове и аромати, както и оралния секс- предлагаме богат избор от лубриканти на водна основа с различни вкусове и аромати от серията NUEI INLUBE.  Плъзгащите се гелове на водна основа са проектирани да осигурят по-добро плъзгане по време на интимен контакт. Тяхното копринено докосване и изключителната формула "дълготраен ефект" ще ви изненадат доста приятно! В допълнение, цялото семейство INLUBE съдържа Алое Вера в, с омекотяващ и успокояващ ефект, за по-добра грижа за вашите интимни зони.

Изберете сред: Лубрикант NUEI INLUBE с ягода, Лубрикант NUEI INLUBE LOLLIPOP, Лубрикант NUEI INLUBE MARSHMALLOW, Лубрикант NUEI INLUBE с ябълка, Лубрикант NUEI INLUBE с пъпеш, Лубрикант NUEI INLUBE с бисквитки, Лубрикант NUEI INLUBE с дъвка, или Натурален лубрикант NUEI INLUBE.

Лубрикант с топлинен ефект от серията Oh! Holy Mary Cannabis! на NUEI има загряващ ефект, но освен това съдържа овлажняващите свойства на растението Cannabis Sativa, което е богато на незаменими мастни киселини и се счита за естествен овлажнител. Със своите напълно естествени съставки, Плъзгащият гел Oh! Holy Mary Cannabis! е създаден, за да осигури допълнителна степен на дълготрайно плъзгане, придружено от топлинен ефект, който ще направи зоната чувствителна и по-възприемчива към всякакви ласки!

Ако ви се иска вашият оргазъм да е още по-дълбок и интензивен, можете да усилите неговата мощност с помощта на нашите усилватели на оргазма- няколко капки са достатъчни, за да усетите невероятния прилив на наслада!

Всички знаем, че един чувствен и проникновен масаж винаги води до кулминация след себе си. За да бъде този процес още по-незабравим, имате нужда от масажни масла с афродизиачни свойства, като при нас можете да изберете от изключително разнообразие на опияняващи вкусове и аромати! Един ритуал за сетивата, създаден само за целувки!

Както жените, така и мъжете, прекарват целия си живот в стремеж да съблазняват и да бъдат съблазнени. Това никога не е било по-лесно с магнетичните парфюми с феромони NUEI MAGNETIK, които засилват физическото привличане и желание. С този парфюм сексът витае из целия въздух!

 И за всички, на които никак не им се иска удоволствието да приключи и искат да забавят кулминацията, доколкото е възможно- забавящ гел NUEI PAUSE няма да ви предаде, а ще ви помогне сами да решите колко дълго ще продължи любовния акт.

*Не забравяйте да отмиете продуктите от тялото си след приключване на половия акт!