Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Какво е вейп устройство?

Какво е вейп устройство?

За кратко време вейп индустрията наложи на пазара своите устройства. Все повече хора заменят традиционните тютюневи изделия с вейп, тъй като те не произвеждат катран или въглероден оксид - два от най-вредните елементи в тютюневия дим.

Етимологията на така популярната напоследък дума "вейп"/„вейпинг“ произлиза от английския глагол "vape"/“vaping”, което буквално преведено означава „вдишване и издишване на аерозолни изпарения“. Много организации насърчават заменянето на традиционните продукти с вейп, като по-безвредна алтернатива.

Вейп устройствата не генерират дим, а аерозол, често пъти погрешно смятан за водна пара, който всъщност се състои от фини частици от химичните елементи, съставляващи вейп течността. След нагряване, тази течност се преобразува в аерозолни изпарения.

Какво е вейп устройство? Вейп устройството е по-безопасна и безвредна алтернатива на традиционното тютюнево изделие. 

Едно от основните предимства, което "вейпърите" сочат, е липсата на лош дъх в устата на пушача и ограничаването на неприятния мирис върху дрехите, косата и тялото.

Бързото развитие на вейп индустрията води до непрекъснато въвеждане на нови продукти с голямо разнообразие от вкусове и аромати. Новите модели вече притежават сменяаеми резервоари и акумулаторни батерии, които са в състояние да генерират далеч по-фини аерозолни частици и по този начин да подобрят усвояването на течността.

След 2006г. употребата на вейп устройства в световен мащаб значително нараства. В зависимост от заложената течност, вейп устройството може да се използва от различни категории хора, но също и да успокоява болката и да лекува някои заболявания. Научно доказано е, че хора, страдащи от множествена склероза и епилепсия, получават значително подобряване на състоянието си, използвайки вейп с правилната течност.

Разгледайте нашите vape устройства и електронни наргилета без никотин и открийте правилния за вас продукт!