Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Вейп устройства

За кратко време vape индустрията наложи на пазара своите устройства. Все повече хора заменят традиционните тютюневи изделия с vape, тъй като те не произвеждат катран или въглероден оксид - два от най-вредните елементи в тютюневия дим.

Етимологията на така популярната напоследък дума "вейп"/„вейпинг“ произлиза от английския глагол "vape"/“vaping”, което буквално преведено означава „вдишване и издишване на аерозолни изпарения“. Много организации насърчават заменянето на традиционните продукти с вейп, като по-безвредна алтернатива. Защо да избера Vape устройство? Освен по-голямата финансова рентабилност на Vape устройствата (те изискват еднократна инвестиция и последващо периодично закупуване на течности и пълнители), едно от основните предимства, което привържениците на Vape устройствата сочат, е липсата на лошия дъх, който присъства в устата на пушача, както и на неприятния мирис върху дрехите, косата и тялото, които цигарите оставят. 

Също така, вейповете се оказват истински атрактивни за потребителите, което се дължи на техния визуален дизайн и ефекта, който създават при издишване.

Бързото развитие на вейп индустрията води до непрекъснато въвеждане на нови продукти с голямо разнообразие от вкусове и аромати. Новите модели вече притежават сменяаеми резервоари и акумулаторни батерии, които са в състояние да генерират далеч по-фини аерозолни частици и по този начин да подобрят усвояването на течността.

След 2006г. употребата на vape устройства в световен мащаб значително нараства. В зависимост от заложената течност, вейп устройството може да се използва от различни категории хора, но също и да успокоява болката и да лекува някои заболявания. Научно доказано е, че хора, страдащи от множествена склероза и епилепсия, получават значително подобряване на състоянието си, използвайки вейп със CBD.

При нас ще намерите супер голямо разнообразие от вейп устройства с различни вкусове и аромати, съобразени с вашите индивидуални нужди!