Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

За домашни любимци

Нашите домашни любимци заслужават не по-малка грижа от нас, що се отнася до тяхното здравословно състояние. Те също имат своите нужди, боледуват от най-различни болести и са подложени на стрес- точно като нас! И също както ние се възползваме от лечебните свойства на конопа, така и нашите любими другари могат да изпитат неговия благоприятен за здравето ефект.

Конопени продукти за домашни любимци: как да ги използваме за подобряване на тяхното здравословно състояние 

Домашните ни любимци боледуват от същите неща, от които и ние. Те могат да развият автоимунни заболявания, болки в ставите или панкреаса, чревно възпаление и др. Маслото от коноп успокоява болката, въстановява нормалната функция на червата и действа срещу автоимунни заболявания и помага за по-здрава структура на ставите и поддържане на тяхната подвижност.

За всички е ясно какъв стрес и ужас изпитват кучетата, щом чуят фойерверки, гръмотевици, ако се возят в кола, понесат раздяла, или са свидетели на шумни семейни скандали. Много от тях получават епилептични припадъци или туморни/ракови заболявания. За всички гореизброени неща има лек и той е под формата на Пълноспектърно масло с канабиноиди, терпени, флавоноиди и антиоксиданти. Продуктът е изключително ефективен и същевременно няма упояващ или пристрастяващ ефект.

За да бъдат винаги "в релси" стомахчетата на нашите кучета, тяхната храносмилателна система и кожа, препоръчваме употребата на витаминно-минерален продукт, предназначен да поддържа нормалната храносмилателна функция и здраве на вашето куче, веднага щом то започне да се храни с твърда храна. Продукти за подсилване и укрепване на козината и ноктите, както и здравословно храносмилане, ще откриете на нашия сайт Myjuana.bg

Разбира се, че както ние, така и нашите домашни любимци имат нужда от диета в даден момент. Можете да включите специален продукт с коноп в диетата на вашето куче, като преди това сте се консултирали с Вашия ветеринар, в случай че домашният Ви любимец приема някакви лекарства.

При екземи, кожни заболявания, болки в сухожилията, или мускулни крампи, на помощ се притича един продукт с успокояващо, регенериращо и противовъзпалително действие.

Денталната грижа и хигиена на нашите кучета е от голяма важност, досущ както и при самите нас. Ако кучето ви има кариеси, зъбобол, възпалени венци, чувствителни зъби, неприятен мирис в устата, или пародонтит, не се колебайте, а вземете вашия дентален гел с коноп- за цялостно почистване на устната кухина и свеж дъх на вашия  домашен любимец!

Тези капки за уши са предназначени за обстойно почистване на замърсения ушен канал и външното ухо. Продуктът съдържа естествени вещества, които облекчават симптомите на възпалителни процеси и болка, намаляват появата на нежелани бактерии и гъбички и оказват благоприятен ефект върху деликатната кожа на ухото на вашето куче.