Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Дрехи и аксесоари от коноп: какви са ползите от конопените влакна?

Конопът произвежда едни от най-здравите растителни влакна, които щадят околната среда значително повече от памука. Поради тази причина все повече производители залагат на дрехи и аксесоари от коноп, а какви са ползите от конопените влакна, ще разкрием за вас в следващите редове. Приятно четене!

Дрехи и аксесоари от коноп: какви са ползите от конопените влакна?

Всички знаем, че текстилната индустрия е една от най-вредните за природата, а конопът, сам по себе си, се счита за много по-устойчив източник на влакно и по-издръжлив от всички останали култури. За да отглеждате коноп не са необходими пестициди и е нужно два пъти по-малко вода, отколкото при памука.

Конопените влакна са предпочитани при създаването на дрехи и аксесоари от векове насам, поради индустриалните методи за омекотяване на материала. В днешно време дрехи и аксесоари от коноп са предпочитани от топ дизайнери по целия свят.

Вижте голямото разнообразие дрехи и аксесоари от коноп, които предлагаме на нашия уебсайт.

Малка част от тях са:

  • Бельо

Материята от коноп е антибактериална, което означава, че е подходяща за вашите интимни части. Конопените влакна са порести, което позволява на кожата ви да диша, освобождавайки влагата и потта значително по-бързо.

  • Чорапи
  • Дрехи
  • Шапки
  • Шалове
  • Портфейли и несесери
  • Чанти и раници
  • Конопени кърпи за ръце, баня и кухненски кърпи

Какви са ползите от конопените влакна? Конопът, използван в дрехите, помага за отделянето на влагата от кожата и е термо динамичен, което означава, че затопля тялото, когато е студено и държи хладно, когато е топло. Идеален за хора с алергии или чувствителна кожа. За стил, практичност и удобство, със слабо въздействие върху околната среда, изберете дрехи и аксесоари с коноп!

Вижте още: Конопът в кулинарията: 5 идеи за рецепти с коноп, които трябва да опитате