Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Как да използваме конопа за подобряване на сексуалния живот и какви продукти са най-подходящи за тази цел?

Открай време наричат конопа афродизиак, който може да допринесе за по-добър сексуален живот. Това е и причината той да присъства в много продукти за секс, като лубриканти, например. Смята се, че конопът увеличава възбудата, правейки оргазмите (особено женските) много по-интензивни! 

Конопеното масло повишава либидото, стимулира притока на кръв и засилва чувствителността. В тази статия ще разберем как да използваме конопа за подобряване на сексуалния живот и какви продукти са най-подходящи за тази цел. 



Как да използваме конопа за подобряване на сексуалния живот и какви продукти са най-подходящи за тази цел

1. Лубрикант с топлинен ефект, съдържащ овлажняващите свойства на конопa, е създаден, за да осигури допълнителна степен на дълготрайно плъзгане, придружено от топлинен ефект, който ще направи зоната чувствителна и по-възприемчива към всякакви ласки.

2. Анален лубрикант 3в1 е вашият отговор на дългото търсене на лубрикант за анални практики. Продуктът съдържа естествени съставки, в комбинация с овлажняващите функции на конопа, спомагайки за отпускане и разширяване.

3. Усилвател на вибрациите с коноп - мощен стимулант, който съдържа масло от семена на коноп. Гарантираме ви, че с неговата изключителна формула, това е един от най-мощните, различни и дълготрайни стимуланти на пазара. Стимулиращото масло е предназначено специално за жени, като едно нанасяне върху клитора предизвиква доста силен гъделичкащ ефект, подобен на триене със секс играчка, но без да използвате ръцете си. 

*Не забравяйте да отмиете продуктите от тялото си след приключване на сексуалния акт. 

Как да използваме конопа за подобряване на сексуалния живот и какви продукти са най-подходящи за тази цел можете да откриете на MyJuana.bg