Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

Как конопът може да бъде използван за подобряване на физическата активност и издръжливостта?

Как конопът може да бъде използван за подобряване на физическата активност и издръжливостта? Този въпрос най-вероятно буди любопитство в доста от вас. В тази статия ще откриете неговия отговор, като ще ви запознаем с най-добрите продукти за подобряване на физическата активност и издръжливостта с коноп. Приятно четене!

Как конопът може да бъде използван за подобряване на физическата активност и издръжливостта?

1. Спортистите активно използват конопа като полезна добавка към своето ежедневие. Той активира и балансира ендоканабиноидната система на телата, като по този начин подобрява физическата активност и издръжливост.

2. Тъй като сред лечебните свойства на конопа е именно елиминирането на стрес, напрежение и тревожност, употребата на конопено масло след тренировка  помага за поддържане на тренировъчния режим.

3. Конопеното масло укрепва имунната система и по този начин тялото става по-устойчиво на неблагоприятни външни фактори и различни инфекции и възпаления.

4. Маслото от коноп подобрява концентрацията през деня и гарантира спокоен сън през нощта. Сънят е изключително важен за възстановяване на организма, особено при спортистите и всички онези, които активно се занимават с различен тип физически дейности.

5. Конопеното масло облекчава болката и ускорява процеса на възстановяване. За един спортист мускулното напрежение оказва изключително влияние върху неговия живот и кариера. Маслото от коноп намалява болката в костите, ставите и мускулите, както и при мускулни крампи. От друга страна, ускорява процеса на спортно възстановяване след мускулна травма.

Canabigal балсам/Успокояваща маз за облекчаване на ревматична и ставна болка е обезболяваща маз, която облекчава мускулно-скелетната болка. Това е изпитан продукт с бързо действие.

6. Контролът върху килограмите е от много голямо значение за повечето спортисти. Според няко проучвания маслото от коноп намалява апетита и по този начин контролът върху наддаването на килограми може да бъде осъществен доста по-лесно.

Препоръчваме да се консултирате с лекар или треньор, преди употреба на конопено масло.

За още полезни и интересни статии посетете нашия блог.