Само 99.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
089 700 4640
Безплатна доставка над 99 лв.
0
0 артикул(а) - 0.00 лв.
Количката е празна!

PhenoDermа крем за мускулни болки 1000мг CBD

PhenoDermа крем за мускулни болки 1000мг CBD

75.00 лв.

Информация за продукта

PhenoDermа крем за мускулни болки 1000мг CBD

Кремът за облекчаване на болката от серията PhenoDerma е първокласен продукт на базата на CBD, който осигурява облекчение след натоварване(тренировки или активно движение), мускулни разтежения и наранявания, когато се втрие с леки масажни движения в кожата. Крем за облекчаване на болката се предлага в 50 ml / 1,7 fl.oz. бутилка с дозаторна помпа.

Бърз успокояващ ефект.

Мек, успокояващ аромат на лавандула и цитрусови плодове.


- 1000 mg CBD, известен с това, че облекчава възпалението на мускулите.

- етерични масла като d лимонен, които подпомагат усвояването на CBD през повърхността на кожата за по-целенасочен терапевтичен ефект.

- капсаицин (активната съставка в лютите чушки), който създава приятно усещане за затопляне, което помага за облекчаване на мускулната болка.

Безопасен и ефективен при мускулни болки на всяко място.

Традиционните методи за облекчаване на болката (напр. антидепресанти, НСПВС и антиконвулсанти) са насочени към централната и периферната нервна система и могат да причинят неприятни странични ефекти (напр. респираторна депресия, седация и проблеми с толерантността). Кремовете за облекчаване на болката, прилагани локално върху кожата, избягват тези негативни ефекти.

Дерматологично и микробиологично тестван.

Състав: Зехтин, масло от карите, алое, лайка, капсаицин, канабидиол (екстракт с широк спектър), етерично масло от лавандула и d лимонен

Крайната цена е в сключено ДДС.